Maatwerkinrichtingen
Naast bedrijfswageninrichtingen biedt Instra ook complete inrichtingen voor werkplaatsen en bedrijfsruimtes. Of het nou gaat om een kleine inrichting op zolder of een werkstraat met wel veertig werkstations, voor elke ruimte is een passende inrichting mogelijk, indien gewenst geheel op maat.

 

Bott Cubio werkplaatsinrichtingen

Flexibele, op maat gesneden inrichtingen
Een doordacht ontwerp voor de werkplaats of bedrijfsruimte: indien gewenst analyseert Bott eerst de arbeidsomstandigheden, materiaal- en voorraadlogistiek. Met het modulaire inrichtingssysteem kan aan alle wensen worden voldaan. Zelfs een slotenplan behoort tot de mogelijkheden.

Lade-inrichting
Een al dan niet verplaatsbare kast met laden in verschillende maten: een modulaire lade-inrichting bevordert het gebruiksgemak en biedt de mogelijkheid orde te scheppen. Geheel afgestemd op de werkprocessen, dagelijkse werkzaamheden en specifieke eisen en wensen van de gebruiker, draagt dit bij aan een efficiënte werkwijze.

Perfo gatenplaten- en houdersystemen
Bott biedt met het universele perfo-systeem een uiterst compleet en doordacht programma, met name voor het overzichtelijk bewaren van gereedschappen en het bevestigen van bakken voor kleine onderdelen. Elk element draagt bij aan een enorme ruimtebesparing. 

Gereedschapskoffers
De gereedschapskoffers van Bott zijn ideaal voor onderweg. Een veilig transport is gegarandeerd, en gereedschappen en toebehoren zijn overzichtelijk opgeborgen. Ze zijn verkrijgbaar in robuust staal of lichtgewicht aluminium en voorzien van een slot.

Werkbanken
De Cubio-werkbanken zijn er in twee versies: de kastenwerkbank en de systeemwerkbank. Het zijn modulaire systemen, die door de praktijkgerichte accessoires beide uniek en aantrekkelijk zijn. De veelzijdige systeemcomponenten maken het mogelijk deze standaard werkbanken uit te bouwen tot systeemwerkplekken. 

Kasten
De toenemende verfijning van productieprocessen en logistieke concepten, en daarbij de stijgende complexiteit van gereedschappen- en materialenopslag, vragen om speciale kasten die een diversiteit aan opslagmogelijkheden bieden. Het modulaire Cubio-systeem bestaat uit componenten waarmee een kast steeds verder uitgebouwd kan worden tot een professionele opslagplaats, afgestemd op de individuele wensen.

CNC-systeem
Waardevolle gereedschappen en materialen worden door het CNC-systeem van Bott veilig, schoon en overzichtelijk bewaard of vervoerd. De opslag van CNC-gereedschappen kan door het modulaire systeem geïntegreerd worden in Cubio-kasten, -werkbanken en -ladekasten. 

APS-werkplaatssystemen
Moderne productie- en logistieke concepten stellen hoge eisen aan de uitvoering van een werkplek. Bij Bott bestaat de realisatie van individuele werkplekken en procesunits uit modules waarmee op maat gemaakte werkpleksystemen worden gerealiseerd, met een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit. 

 

Catalogus Bott Cubio

Catalogus 2016
In deze Bott-catalogus vindt u een compleet overzicht van alle producten, componenten en toebehoren voor het inrichten van een werkplaats of bedrijfsruimte. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen: 0486 45 21 36.

 

Certificaten

Alle certificaten die van toepassing zijn op Bott Vario bedrijfswageninrichtingen op een rijtje:

ISO: 9001
Voertuiginrichting TÜV
Groene stroom TÜV
Recycling Zentek