Bij (een) instra zit de schoonheid van binnen en daarmee doelen we niet alleen op de bedrijfswageninrichtingen die wij maken. Maar óók op de mensen die bij Instra werken. Ons succes komt van binnenuit. Dus kom bij ons werken knapperd!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de service- en onderhoudsplanning. In je rol als service- en aftersalescoördinator zorg je onder andere, door het inzetten van onze servicemonteurs en diverse onderaannemers, dat de met de klant gemaakte afspraken worden behaald. Je controleert uitgevoerde opdrachten en signaleert eventuele afwijkingen waarop je vervolgens direct zelfstandig actie onderneemt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele aftersalestraject voor zowel alle projecten in de werkplaats als de service en onderhoud. Zijn er verbeteringen of optimalisaties mogelijk? Jij adviseert en overtuigt de klant. Jij bent hét aanspreekpunt voor onze klanten. Zijn er problemen? Jij lost ze op. Jij volgt alle trends en ontwikkelingen op het gebied van storingen en vertaalt dit binnen het service- en onderhoudsbeleid van de organisatie. Je bent continue op zoek naar hoe je het kwaliteitsniveau van alle projecten en de service en onderhoud samen met je collega’s naar een nóg hoger niveau kan tillen.

AANBOD

 • Een goed uitgeruste schone werkplek in een gezellig kantoor.
 • Een eigen computer, telefoon en kleding van de zaak.
 • Het salaris sluit aan bij je ervaring, opleiding en de aard van de te verrichten werkzaamheden.
 • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen op basis van een fulltime dienstverband.


ÉN OOK NOG DIT

 • Werkdagen van 8 tot 5 met 3 pauzes per dag van samen een uur. En op hete zomerdagen heb je de kans om eerder te beginnen en eerder te stoppen om van het zomerse weer te genieten. Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een plek waar je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en inspraak hebt én waar je jezelf kan ontwikkelen. Wil je een cursus volgen om zo je werk beter te kunnen doen? Dan staan we daarvoor open. Jouw ontwikkeling is belangrijk!


FUNCTIE-EISEN

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de techniek.
 • Aantoonbare commerciële vaardigheden.
 • Je gaat klanten telefonisch en per mail te woord staan. Daarom is het belangrijk dat je van nature een proactieve en klant- en servicegerichte instelling hebt met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent ondernemend en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


OVER INSTRA

Instra is ooit begonnen in dorpje Zeeland in Noord-Brabant. Nu zijn we al twee keer uit ons pand gegroeid, is er een nieuwe branche bij gekomen, zijn we verhuisd naar een stad en zijn we gegroeid tot één van de grootste bedrijfswageninrichters binnen de Benelux. En samen hebben maar een doel: met enthousiaste, tevreden medewerkers kwalitatieve bedrijfswageninrichtingen maken en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

INTERESSE?

Stuur jouw CV en motivatie naar Maurice Danen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel: +31 486 45 21 36. Wil je meer weten? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!