Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel medewerker? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve nieuwe collega!

Bij Instra B.V. krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken.

Wat ga je doen?

In de functie van financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van Instra. Denk hierbij aan inkomende en uitgaande facturen, het voorbereiden van BTW aangiftes, het beheren van de rekeningen van Instra. Naast deze financiële administratie ga je ook nog wat andere taken verrichten zoals het verwerken van de uren van onze monteurs en het maken van rapportages voor de directie. Omdat je helemaal thuis bent in deze administratieve werkzaamheden wordt het ook zeker gewaardeerd wanneer je met ideeën komt om het financiële proces te verbeteren. Kortom een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid dus!

Solliciteer meteen als jij:

  • Beschikt over een afgeronde MBO+/ HBO opleiding in financiële richting;
  • Aantoonbare kennis en werkervaring hebt in de financiële administratie;
  • Beschikt over aantoonbare ervaring in het verbeteren van processen;
  • Analytisch sterk bent;
  • Kennis en ervaring hebt met ERP systemen;
  • Fulltime beschikbaar bent.


Je past perfect bij Instra als jij:

  • Flexibel, open en eerlijk bent;
  • Initiatief toont, pro-actief bent en meedenkt in de verdere ontwikkeling van Instra B.V;
  • Gevraagd en ongevraagd advies durft te geven.


Wat bieden wij:


Wanneer je bij Instra komt werken kun je een enthousiaste en collegiale werksfeer verwachten. Naast het markconforme salaris zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde. Om je te kunnen blijven ontwikkelen is er altijd de mogelijkheid om interne of externe trainingen te volgen. Hoewel deze functie start met een tijdelijk dienstverband hebben we de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Wie zijn wij:

Instra bouwt sinds 1991 interieurs in ieder merk en type bedrijfswagen voor alle denkbare branches. Dankzij de visie en missie van Instra, zijn wij de afgelopen jaren gegroeid tot één van Nederlands grootste bedrijfswageninrichters. Geheel naar de wensen van de klant ontwikkelen wij duurzame en vindingrijke oplossingen die perfect aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Een team van veelzijdig opgeleide vakmensen
staat in een goed uitgeruste werkplaats klaar voor ieder project.

Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.