Instra bouwt sinds 1991 een enorme diversiteit aan bedrijfswageninrichtingen. Een Instra is herkenbaar aan zijn uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit.

Ons team ontwikkelt voor ieder merk en type bedrijfswagen en voor alle denkbare branches. Inrichtingen worden geheel naar de wensen van de klant uitgedacht; toespitst op persoonlijke voorkeuren van de gebruiker of gestandaardiseerd voor een complete afdeling. Instra maakt daarbij alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Met een team van veelzijdig opgeleide en ervaren vakmensen bouwen wij al meer dan 27 jaar aan de toekomst!

Een goed doordachte bedrijfswageninrichting brengt niet alleen rendement door minder tijdsverlies bij het zoeken naar de juiste spullen in de bus. De eindklanten hangen ook (onbewust) waarde aan het gebruikte gereedschap van een monteur. De auto is daar onderdeel van. Instra kiest al sinds het prille begin voor Bott bedrijfswageninrichting. Dit Duitse merk is altijd één van de betere geweest. Ze hebben een heel slimme methode bedacht om “kastjes te bouwen”. Doordat de staande delen van enorm sterk materiaal worden gemaakt, kan alles wat ertussen gemonteerd wordt (dit zorgt vaak voor de grootste massa) uit heel licht aluminium gemaakt worden. Hierdoor heeft Bott de hoogst mogelijke veiligheidsnormering weten te behalen bij TüV crashtests. En noem het toeval of niet: dit komt het gewicht en de levensduur ook nog eens ten goede!

We verwachten van onze klanten dat we de kans krijgen om een inkijkje te nemen in hun bedrijf tijdens het ontwerp van hun bedrijfswageninrichting. Veel ondernemers zijn trots op hun organisatie en nemen ons met veel liefde en plezier mee in hun dagelijkse bezigheden. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de behoefte. Bij voorkeur maken we dan ter plekke ook meteen een 3D ontwerp. In sommige gevallen worden de medewerkers die de bus gaan gebruiken daarbij betrokken zodat we samen de juiste keuzes maken voor de toekomst. Iedereen is dan onderdeel van de verbetering en dat draagt bij aan een beter eindresultaat.

Ondanks dat we landelijk bekend zijn en daar een organische groei uit komt, hebben we een sterke focus op de lokale ondernemer. Vanaf één voertuig (en dat kan van alles zijn) zijn bedrijven bij ons van harte welkom. We zijn sterk geworden in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Sterk in het ontzorgen van het hele inbouwproces. Het volume van een wagenpark maakt daarin geen verschil.

We kiezen heel bewust voor de hoogste kwaliteit tegen een Brabantse prijs. Het moet goed zijn! Alleen dan is het goed genoeg.

In 2018, waarin we nog een tandje bijzetten door ons team op volle sterkte te brengen, zijn we verhuist naar ons nieuwe adres in Uden. Daardoor creëren we ruimte en mogelijkheden om ons maatwerk productaanbod te vergroten. Wij zetten op zaterdag 2 juni de deuren open van 10.00 tot 17.00 om u de gelegenheid te geven een kijkje te komen nemen in onze nieuwe werkplaats.

Komt u ook? Laat het ons weten!