Met je jas nog aan controleer je de showroom, ziet er goed uit, door naar je werkplek. Daar ga je in de mailboxen de aanvragen verwerken. Ondertussen krijg je nog wat telefoontjes van collega’s doorgeschakeld met klanten die een offerte wensen, vandaag nog.
Na wat koppen koffie zet je nog een bericht op social media met het oog op verkoopbevordering. In overleg met de monteurs pijl je de voortgang van de diverse projecten. In de middag breng je nog enkele offertes uit en zorg je dat de benodigde aanpassingen zijn uitgevoerd in ons ERP systeem. Nog even geduld hebben voordat de uitgebrachte offertes opdrachten worden. En eventueel nog een belletje wagen om te informeren of de offerte geheel duidelijk is.

Zie jij jezelf in dit functieprofiel terug en wil jij aan de slag als Verkoopmedewerker Binnendienst (technisch) dan hebben wij een topbaan voor je!

Instra bouwt sinds 1991 interieurs in ieder merk en type bedrijfswagen voor alle denkbare branches. Dankzij de visie van de eigenaar en tevens oprichter is Instra de afgelopen jaren gegroeid tot één van Nederlands grootste bedrijfswageninrichters. Geheel naar de wensen van de klant ontwikkelen wij duurzame en vindingrijke oplossingen die perfect aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Een team van veelzijdig opgeleide vakmensen staat in een goed uitgeruste werkplaats klaar voor ieder project.

Drie voor Instra belangrijke competenties:
Vindingrijk. Wij zijn zeer innovatief & creatief.
Maatwerk. Onze producten en diensten zijn volledig naar wens & precisie afgestemd.
Degelijk. Hetgeen de werkplaats verlaat is duurzaam & betrouwbaar ingericht.

Wat ga je doen?
De bezoekers van Instra ontvang je op professionele wijze. Je behandelt aanvragen, stelt offertes en opdrachten op conform de geldende richtlijnen/ procedures. De afleveringen van voertuigen aan klanten met daarbij de uitleg van de inbouw liggen in jouw handen. Je onderhoudt en optimaliseert het ERP systeem CarLogic, denk hierbij aan adressen, nieuwe artikelen etc. Natuurlijk dient ook de showroom up to date te zijn, daar ben je dan ook voor verantwoordelijk. Je verzorgt de website, nieuwsbrieven, social media en online acties met het oog op verkoopbevordering. Met de verkoop buitendienst zorg je ervoor dat Instra een belangrijke speler blijft in de wereld van bedrijfswageninrichters.
Wat vragen wij?
Als technisch en innovatief adviseur beschik je over:

  • Passie, commercieel inzicht en liefde voor de automotive;
  • Beschik je over MBO/ HBO werk- en denkniveau;
  • Technische kennis van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde en elektra. En natuurlijk de ambitie hebben om er alles over te weten te komen.
  • Overtuigingskracht en een gedreven zelfstarter zijn onmisbare kwaliteiten;
  • Inspiratievolle persoonlijkheid, zelfstandigheid, sterk klantgericht, praktisch ingesteld, doelgericht en overtuigend zijn.

Dit alles helpt je om je ambitieuze plannen waar te maken. Je hoeft niet perse de beste monteur te worden, maar je moet technisch en handig zijn. In principe zou je mee moeten kunnen draaien in de werkplaats, deze werkzaamheden verkoop je immers.

Wat bieden wij?

  • Een stoel op kantoor in een goede en collegiale werksfeer;
  • Een marktconform salaris natuurlijk;
  • Interne en externe trainingen waardoor je elke dag een beetje beter gaat worden;
  • Je krijgt vakantiedagen volgens de CAO, als je belooft dat je terugkomt;
  • Veel actie, elke dag is anders en er is voldoende uitdaging;

Wil jij deze baan?
Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Stuur jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twee opdrachtjes ter voorbereiding:
1. Laat ons zien dat je de formule P = U x I kunt toepassen. Een klant wil een haakse slijper in zijn voertuig kunnen gebruiken via een omvormer (deze werkt op 12V). De haakse slijper is 1200W en wordt 60 minuten per dag gebruikt. Hoeveel beschikbare capaciteit (in Ampère) heeft de accu nodig?
2. De accu mag netjes weggewerkt worden in een bekisting (ombouw) in de laadruimte. De bekisting moet open kunnen. Hoe zou je deze ombouw ontwerpen? Maak een voorbeeldschets of -tekening. Laat je creativiteit de vrije loop! Wij kijken uit naar jouw oplossing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.