Continu onderweg: dan zijn persoonlijke verzorgingsmiddelen geen overbodige luxe. Daarbij zijn volgens artikel 12 van het Rijtijdenbesluit 1972 bepaalde EHBO-artikelen verplicht voor bedrijfswagens. Instra kan uw bedrijfswagen inrichten met alle benodigde voorzieningen.

Zeepdispenser
Geïntegreerd in de inrichting, op een logische plek: de zeepdispenser van het gerenommeerde merk Tork is van een hoogwaardige kwaliteit.

Papierrolhouder
Bijpassend bij de zeepdispenser, is de papierrolhouder van het merk Tork. Makkelijk na te vullen met goed absorberende, papieren handdoekjes.

Jerrycan-kantelaar
Deze kantelaar maakt van een gewone jerrycan een voorziening van stromend water, die het handen wassen makkelijker maakt.

Handreinigingsdoekjes
Onder bepaalde omstandigheden hebben handreinigingsdoekjes de voorkeur ten opzichte van stromend water. De doekjes van het merk Wypall, Scrubs en Dreumex garanderen een intensieve reiniging.

Pleisterautomaat
Diverse maten en uitvoeringen: de pleisterautomaat van het merk Salvequick voorziet in uiteenlopende behoeftes.

Oogspoelfles
Als er sprake is van vervuiling van het oog door bijvoorbeeld gevaarlijke vloeistoffen of vaste stoffen, biedt deze oogspoelfles uitkomst. De oogspoelvloeistof desinfecteert of neutraliseert chemische stoffen.

EHBO-middelen
Instra levert EHBO-middelen naar wens, zoals de verplichte EHBO-trommel, blusdekens en blussers in allerlei maten en uitvoeringen.