De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook op het gebied van elektra en verlichting worden de producten steeds geavanceerder. Instra is altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de automotive branche, om zo aan alle specifieke wensen tegemoet te kunnen komen.

Stroomvoorziening
Nooit mispakken op een goede stroomvoorziening: met een mobiele 230V installatie is de medewerker onafhankelijk en kan zorgeloos op pad gaan. Instra biedt maatwerkoplossingen voor elk type bedrijfswagen en maakt daarbij gebruik van de allernieuwste technieken, zoals lithium accu’s.

Signaleringsapparatuur
Signalering zien we in de praktijk terug op diverse plaatsen. Zoals bijvoorbeeld bij de politie en de brandweer, maar ook in de wegenbouw en diverse andere bedrijfstakken. Instra heeft op dit gebied een breed assortiment, van LED-flitsbalken tot actieramen, indien gewenst met een RollSign-systeem (link naar filmpje) met afstandsbediening. Uiteraard wordt de signalering volgens de Europese Normering ECE65 uitgevoerd.

Binnenverlichting
Van kast- tot bureauverlichting en van spotjes tot werklampen, Instra biedt allerlei soorten verlichting voor de laadruimte en de cabine, variërend van 12V/24V tot 220V. De schakelaars, die al dan niet geactiveerd worden als de deuren opengaan, worden subtiel verwerkt in het interieur.

Compressoren en stroomaggregaten
Met een compressor aan boord creëer je de ultieme mobiele werkplaats. De luchttank kan in de laadruimte onder de bodemplaat worden gepositioneerd. Als een omvormer niet mogelijk of niet wenselijk is, kan een aggregaat worden ingebouwd voor de stroomvoorziening. Op deze manier wordt brandstof omgezet naar 230V, en is de gebruiker nog onafhankelijker.